Coaching on the job

Coaching on the job

Voor een professionele ondersteuning om je eigen functioneren te verbeteren, biedt Senior Pilots een vraaggestuurd maatwerktraject op basis van Coaching on the job. Een professionele coach helpt om op jouw vragen een antwoord te krijgen.
Voel je je te zwaar belast? Heb je last van stress? Durf je geen knopen door te hakken? Presteer je onder je niveau? Het zijn stuk voor stuk vragen die optimaal functioneren in de weg kunnen staan. Onze coach helpt je om inzicht in jezelf en in je patronen zichtbaar te maken en hij laat je zien dat je al heel snel in staat bent om dié stappen te zetten die je ook daadwerkelijk wilt zetten. Naast individuele trajecten zijn ook groepstrainingen mogelijk waarbij de focus wat meer ligt op activerende didactiek en op samenwerkend leren. De resultaten van al deze vormen van begeleiding zijn zonder uitzondering positief!

Eén van onze cliënten:
“Door oefeningen en sturing werd al binnen de eerste sessie duidelijk dat ik geen ‘ruimte’ kreeg voor vluchtgedrag en voor omtrekkende bewegingen. Ik werd voortdurend terug geleid naar waar het allemaal om draaide. Er waren momenten waarop ik zozeer op mezelf terug geworpen werd, dat ik me niet meer echt bewust was van de aanwezigheid van de coach. Na ieder gesprek – hoe indringend ook – kon ik voldaan vertrekken met meer dan voldoende stof om te reflecteren en ook om technieken toe te passen. Ik weet nu dus dat dit soort coaching écht mogelijk is!”

Vraag een offerte aan bij: info@seniorpilots.nl