EXCLUSIEF AANBOD DOOR SENIOR PILOTS


Exclusief aanbod voor het voortgezet onderwijs

Senior Pilots heeft een uitgelezen aanbod aan diensten en trainingen voor het voortgezet onderwijs. Van een opleiding tot superieure kwaliteitsmedewerker tot een scherpe analyse van het inkoopbeleid en van ‘coaching on the job’ tot een succesvolle teambuilding. Plannen voor een nieuw en professioneel marketingbeleid? Senior Pilots levert ook daarvoor maatwerk! Senior Pilots maakt daarvoor gebruik van zeer ervaren professionals, veelal gepassioneerde oud-schoolleiders die uitstekend in staat zijn om een product te leveren dat volledig voldoet aan de allernieuwste eisen van de Inspectie.

Niet ziek zijn – en toch beter worden

Het aantal VO scholen met zwakke afdelingen is duidelijk op zijn retour, zo blijkt uit publicaties van de landelijke inspectie. Dat betekent echter niet dat daarmee de behoefte aan verdere verbetering is weggevallen. Ambitieus onderwijs gaat verder en gaat van zwak naar voldoende; van voldoende naar goed en van goed naar excellent! Er zijn dan ook altijd en overal verbetertrajecten mogelijk. Kwaliteitszorg is daarbij bv. een uitstekend hulpmiddel. Senior Pilots biedt diverse mogelijkheden van ondersteuning en maakt gebruik van de ervaring en expertise van (voormalige) managers uit de gehele onderwijssector.

Senior Pilots levert maatwerk :

  • het aanbod van Senior Pilots aan training, begeleiding en ondersteuning is van hoog niveau,
  • Senior Pilots maakt slechts gebruik van zeer ervaren professionals,
  • Senior Pilots hanteert een aantrekkelijke prijsstelling,
  • Senior Pilots is in staat om vraaggestuurd te werken en levert dus exclusief maatwerk,
  • Senior Pilots sluit met elke opdrachtgever een overeenkomst waarin de rechten en plichten van partijen worden gewaarborgd.

Interesse in ons aanbod?

Heeft u interesse in de mogelijkheden van ondersteuning die Senior Pilots biedt? Neem dan contact met ons op en geef aan wat uw wensen zijn. In overleg met elkaar wordt vervolgens besproken welke ondersteuning Senior Pilots u kan bieden. Vervolgens levert Senior Pilots u dan een scherpe en complete offerte, waarbij de inhoud van de ondersteuning nauwkeurig is omschreven en waarbij volstrekte duidelijkheid bestaat over de daarmee gemoeide kosten. Indien gebruik gemaakt wordt van het aanbod, wordt de overeenkomst in een contract vastgelegd.

Voor informatie, of een offerte: info@seniorpilots.nl